O Nama

Auto otpad Tomi je društveno odgovorno poduzeće s ciljem zaštite prirode i okoliša. Kod nas možete predati rabljeno ulje, staro željezo, akumulatore i ostale dijelove vozila na zbrinjavanje. Posjedujemo ugovor sa poduzećem CIAK d.o.o. o zbrinjavanju opasnog otpada dok metalne ostatke vozila zbrinjavamo u poduzeću CE-ZA-R d.o.o.

           Primarna djelatnost je prodaja rabljenih autodijelova, skidamo i pripremamo dijelove po narudžbi, kontroliramo ispravnost i jamčimo povrat novca ili zamjenu u slučaju neispravnosti. Raspolažemo sa 500 automobila od čega 280 različitih modela. Dostavljamo robu po Hrvatskoj o trošku kupca i nudimo garanciju na električne dijelove

            Auto otpad Tomi trenutno je jedan od vodećih distributera rabljenih autodijelova na podrućju RH. Trenutno raspolaže sa 500 automobila i 285 različitih vrsta vozila. Otkupljujemo vozila po većoj cijeni od tržišnog otkupa po kg. Otpad uspješno surađuje sa internet oglasnicima te se može pohvaliti članstvom na 7 internet automobilističkih foruma, putem kojih se pruža podrška, informacije i savjeti oko prodaje i ugradnje rabljenih autodijelova. 2013 godine uvedena je mogućnost dostave robe putem pošte po Cijeloj Europi.