Dobrodošli na službene stranice auto otpada Tomi gdje se možete svakodnevno informirati o raspoloživosti rabljenih autodijelova, tjednim akcijama i vozilima u ponudi. U ponudi možete pogledati popis dijelova mehanike, limarije i ostalog raspoloživog. 

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem obrasca za kupce, e-maila ili telefonski.

OBAVJESTI:

18/04/15

Auto otpad Tomi širi svoje poslovanje na brzi servis vozila.....


17/05/15

Cijene otkupa vozila možete pronaći na našem

Cjeniku...

Upravljanje otpadom

Auto otpad Tomi je društveno odgovorno poduzeće s ciljem zaštite prirode i okoliša. Kod nas možete predati rabljeno ulje, staro željezo, akumulatore i ostale dijelove vozila na zbrinjavanje. Posjedujemo ugovor sa poduzećem CIAK d.o.o. o zbrinjavanju opasnog otpada dok metalne ostatke vozila zbrinjavamo u poduzeću CE-ZA-R d.o.o.

Pročitajte više

Prodaja djelova

Primarna djelatnost je prodaja rabljenih autodijelova, skidamo i pripremamo dijelove po narudžbi, kontroliramo ispravnost i jamčimo povrat novca ili zamjenu u slučaju neispravnosti. Raspolažemo sa 500 automobila od čega 280 različitih modela. Dostavljamo robu po Hrvatskoj o trošku kupca i nudimo garanciju na električne dijelove

Pročitajte više

servis vozila


Održavanje vozila I tehnička ispravnost su vrlo bitni elementi sigurnosti u vožnji. Auto Tomi već 25 godina opskrbljuje tržište rabljenim dijelovima i stvara povjerenje kupcima. Trenutno raspolažemo sa 550 različitih automobila od kojih imamo 242 različite vrste vozila.  Servisiramo i održavamo sve vrste automobila

Pročitajte više

SAVJET: PRIJE NEGO NAS KONTAKTIRATE...

Prije dolaska automobila na Auto-Otpad Tomi vozilo mora biti odjavljeno, potrebna Vam je kopija osobne vlasnika vozila ili kupoprodajni ugovor trenutnog vlasnika te prometna dozvola i knjižica vozila za urednu provjeru podataka u skladu s pravilima i normama Republike Hrvatske za upravljanje opasnim otpadima.

Poštovani prije nego nas kontaktirate, informirajte se o točnom tipu, modelu i vrsti vašega vozila, tipu motora i vrsti traženog dijela kako bi nam olakšali pretraživanje dotičnog dijela i skratili vrijeme vašeg čekanja. Ipak je vrijeme vaš i naš novac.

Pročitajte više...